Treg PC eller Mac

Når man har kjøpt en ny datamaskin føles den ut som en Formel 1-bil, men over tid føles det ut som den går tregere og det er alltid en grunn. Dette kan skyldes programmene man har installert, men det kan ofte ha andre årsaker. Dette gjelder både for PC og Mac.

  1. Du har fått installert programvare uten at du klar over dette. Disse programmene er i de fleste tilfeller ute etter informasjon, overvåke eller skade dine data. Dette kan resultere i en rekke forskjellige problemer. De kan få kopiert din kontaktliste som resulterer i Spam til både deg og dine kontakter, noe som aldri er hyggelig. Dine data kan bli kryptert og du kan bli forsøkt svindlet. For å få tilbake dine krypterte data, som bilder og dokumenter vil de at du betaler løsepenger. Har dette skjedd, er det kun å legge tilbake backup som gjelder, derfor er det viktig ha rutine på dette. Dette er bare noe av hva som kan skje. Du bør sjekke din PC for uønsket programvare. Dette kan vi gjøre med fjernstyring. Pris for dette fra 490,- 
  2. En del PC-er/Mac-er har fortsatt mekaniske harddisker selv om maskinen er ny. Mekaniske harddisker er trege og er en flaskehals for hastigheten. Nå finnes det elektroniske harddisker som er mye raskere og ved å bytte til elektronisk disk(SSD) føles det ofte som å kjøpe seg en ny datamaskin. Skulle du ønske å vurdere dette, kan vi sjekke maskinen din om den passer til dette. Velger du å bytte, kopierer vi den gamle slik at maskinen med ny disk er lik som den var før. Pris for kopiering og bytte fra kr. 1490,-, avhengig av størrelse på den nye elektroniske SSD harddisken. 

De mest vanlige problemene våre kunder opplever:

  • Treg maskin 
  • Rare meldinger
  • Glemt passord på email eller datamaskin 
  • Knust skjerm
  • Internett virker ikke eller er ustabil 
  • Maskinen vil ikke starte

Vi kan sjekke maskinen din med fjernstyring, telefon, hente, innlevering i butikk eller hjemmehjelp.  

Det er også mulig å bestille PCdoktor på kveldstid dersom det er behov.  

Velkommen til PCdoktor kundeservice. Vi mottar support-henvendelser, enten du er privatperson eller bedrift. 

Alle henvendelser for pc sendes til helpdesk@pcdoktor.no. For Mac utstyr helpdesk@macdoktor.no eller ring 64868848

Etter kl 17:00 på hverdager og i helgene garanterer vi ikke at vi kan svare, men gjør gjerne et forsøk.